بالاویزیون: میزگرد پیرامون تحولات جنبش سبز
سومین برنامه زنده بالاویزیون اختصاص به پخش مستقیم میزگرد دکتر امیر ارجمند و مجتبی واحدی در دانشگاه جرج واشنگتن داشت. این برنامه در شب ۲۲ خرداد ماه برگزار شد. عنوان این برنامه نگاهی به تحولات پیش روی جنبش سبز بود. هر چند تعداد بینندگان در یک زمان واحد حداکثر به هزار نفر رسید،اما در مجموع این برنامه در توسط ۳۳٫۵۴۳ نفر مشاهده ش. بیشترین تعداد بینندگان این برنامه به ترتیب از سه کشور امریکا (۹٫۴۲۰ نفر) ایران (۵٫۹۴۲ نفر) و کانادا (۳۱۹۷ نفر) بود. سایر بینندگان به ترتیب تعداد از کشورهای انگلیس، آلمان، سوئد، فرانس، هلند، بلژیک و فرانسه به ما پیوسته بودند.
در این برنامه فرار بود به سه سوال کاربران بالاترین پاسخ داده شود. برای جمعآوری سوالات از ساعاتی قبل از شروع برنامه به کاربران امکان ثبت سوالات در بالانگارک داده شد. بالاترین بر اساس آرا ثبت شده سه گروه سوال زیر را به عنوان سوالات کاربران بالاترین به این برنامه ارسال کرد. این سوالات دقیقا به همین شکل در برنامه مطرح شدند:
سوالات مربوط به دیدگاههای سیاسی: به طور روشن اعلام کنید: اعتقاد به ولایت فقیه؟ جدایی دین از سیاست؟ آیا شما خواهان براندازی کامل حکومت اسلامی هستید یا تنها تلاش دارید اصلاح طلبان دوباره روی کار بیایند؟ ایا یا ایجاد گروههای مخالف ائتلافی از همه گروهها موافقین؟
سوالات مربوط به شورای هماهنگی: فعالبتهای این شورا چیست؟ چرا گزارش ماهانه ندارین؟آقای مجتبی واحدی چندی پیش به صراحت گفته بودند که عضو شورای هماهنگی نیستند و نمیدانند این شورا از چه افرادی تشکیل شده است، چرا مشاور ارشد آقای کروبی عضو شورای مذکور نیست. آیا آقای کدیور و آقای مهاجرانی از اعضای تصمیم گیرنده شورای هماهنگی راه سبز امید هستند؟
سوالات مربوط به برنامههای جنبش: چرا هر دفعه میگین تظاهرات سکوت(همیشه هم دو سه نفر شهید میشن و آخرشم هیچی به هیچی)؟ کی باید به نظام ضربه زد؟ اینارو روشن کنید واسه مردمی که فردا میخواین بیان جلوی گلوله.بدون انگیزه بیان؟شما تا کجا حاضرید وایستید؟ این رژیم اگه بیشتر از رژیم قذافی و اسد آدم نکشه، کمتر نمی کشه. راهکار شما برای کمینه کردن این تلفات و آماده نگه داشتن مردم چیه؟ چه تضمینی وجود دارد که جنبش سبز به سرنوشت انقلاب اسلامی دچار نشود؟ تضمین قول هایی که به توده ها داده می شود
با سلام.قسمتی از برنامه را از کشور استرالیا دیدم.به نظر من پاسخهای این آقایان اصلا قانع کننده و امیدوار کننده نبود.بلد نبودن کار گروهی و نداشتن همکاری گروهی برای رسیدن به هدف متاسفانه در جنبش هم مشهود است.امیدوارم همه ملت از خواب بیدار شده برای رسیدن به کشوری دموکراتیک کمی از خود گذشتگی کنند.
پاسخها چه شد ؟ امکانش هست بتونیم ویدیو این میزگرد و ببینیم ؟
آیا قانون اساسی فعلی ( که جناب ارجمند و دوستانش خواهان انجام بی کم و کاست آن هستند و آن را شرط مذاکره با سران حکومت می دانند ، مسبب وضعیت فعلی نیست ، آیا همین قانون موجب بوجود آمدن شاهی(دیکتاتوری) به نام رهبری نبوده ؟
به نظر میرسد در صحبتها وگفته ها ی آقای ارجمند و دوستانشان صداقت کافی وجود ندارد ؟ بیشتر از اینکه فکر منافع ایران باشند به فکر منافع هم گروهی های خود هستند و در صورت توافق با سران حکومت ملت ایران باید در چند سال آینده شاهد خمینی و خامنه ای دیگری باشد